Zoek
Sluit dit zoekvak.

Omroep Fryslân zoekt acteurs

De regionale omroep Fryslân zoekt kandidaten voor een grote op tv uit te zenden afvalrace voor uiteindelijk een rol in Dankert & Dankert. Dankert & Dankert is de opvolger van de eerste Friese dramaserie ‘Baas boppe Baas’ die vier seizoenen draaide. Dankert & Dankert is gebaseerd op verhalen uit de advocatenpraktijk van de welbekende gebroeders Anker.

In de eerste grote screentest krijgt iedereen de kans om te laten zien wat ze op dramagebied in huis hebben. Uiteindelijk blijven drie kandidaten over die de finale spelen. Omrop Fryslân zoekt kandidaten tussen 20 en 80 jaar die via het downloaden van een inschrijfformulier op de website van Omropfryslan kunnen meedoen. Audysje D&D wordt vanaf woensdag 18 mei 2005 zes weken lang uitgezonden op Omrop Fryslân TV. [Radiowereld.NL]

 

Gerelateerde berichten