Search
Close this search box.

Peking Express, de Himalaya Route op Net5

In navolging van het tv-programma ‘Peking Express’ komt de televisiezender NET 5 vanaf zondag (6 maart) wekelijks om 20.30 uur met het vervolg: ‘Peking Express, de Himalaya Route’.

In ‘Peking Express’ binden acht koppels uit Nederland en België de strijd met elkaar aan tijdens een tocht door China, Nepal en India. Twee maanden lang moeten de kandidaten zelf vervoer en een slaapplaats regelen en strijden ze tegen elkaar in uiteenlopende proeven. Het budget wat de kandidaten krijgen is 1 euro per dag per persoon. In totaal leggen de deelnemers 8025 kilometer liftend af. Bij de finish in Bombay kunnen de kandidaten maximaal 100.000 euro winnen. Art Rooijakkers die eerder al werkte als verslaggever bij Expeditie Robinson presenteert het programma. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten