Zoek
Sluit dit zoekvak.

UPC behoudt livebeelden Champions League

Op het digitale voetbalkanaal van UPC zijn tot medio 2009 alle wedstrijden in de Champions League live te zien. Het Nederlandse kabelbedrijf heeft de uitzendrechten verworven voor de nieuwe periode van 2006 tot 2009. Het huidige contract van UPC met de UEFA loopt door tot medio 2006.

Kijkers kunnen op het voetbalkanaal van UPC tegen betaling alle duels in de Champions League aanschouwen. Ze kunnen op een speelavond kiezen voor één duel of voor verscheidene wedstrijden. Daarbij kunnen ze ook het favoriete commentaar uitzoeken.

De verkoop van de uitzendrechten voor het open net in Nederland zijn de tweede biedronde ingegaan. Voor 1 april moeten de diverse kandidaten, waaronder de huidige rechtenbezitter NOS, hebben gereageerd. Daarna beslist de UEFA welke zendgemachtigde van 2006 tot medio 2009 de beelden van de Champions League mag aanbieden aan het grote publiek. [Planet/Radio.NL]

Gerelateerde berichten