Search
Close this search box.

Wereldomroep zendt PSV-Olympique Lyon live uit

De Wereldomroep zendt op dinsdag 5 april en woensdag 13 april beide wedstrijden tussen PSV en Olympique Lyon in de kwartfinale van de Champions League, live uit. De Wereldomroep neemt het wedstrijdverslag van ‘NOS Langs de Lijn’ over. De radio-uitzendingen beginnen om 20.00 uur.

Luisteren kan via kortegolf, satelliet, internet en partnerstations. Omdat de Wereldomroep tijdens de wedstrijden geen reguliere Nederlandstalige radio-uitzendingen heeft, zet de Wereldomroep voor verschillende regio’s extra kortegolffrequenties in. De frequenties en uitzendregio’s staan binnenkort op de website van de Wereldomroep. De uitzending is in principe om 23.00 uur afgelopen. Indien er in de tweede wedstrijd eventueel verlengd wordt en strafschoppen genomen worden, zal de tweede uitzending tot 24.00 uur duren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten