Search
Close this search box.

Jan Douwe Kroeske weg bij Langs de Lijn

Sinds enige weken is Jan Douwe Kroeske niet meer te horen in het radioprogramma ‘Langs de Lijn’ bij de publieke omroep Radio 1. Ferry de Groot, de redactiechefs en Jan Douwe Kroeske zijn het niet met elkaar eens.

De oorzaak
Het gaat over het gevoel dat over Jan Douwe Kroeske is ontstaan de laatste tijd. Men heeft het idee dat hij het niet meer naar zijn zin zou hebben. Hij zou maar eens moeten uitkijken naar wat anders, zo liet hij weten via Radio 1 in het programma Storing.

Waarom Jan Douwe Kroeske moest stoppen begrijpt hij zelf ook niet helemaal. Er was nooit een aanmerking op hem. Toch wilde hij het programma graag blijven maken. ”Ik ben nog niet klaar met mijn radiowerk”, aldus Jan Douwe Kroeske. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten