Search
Close this search box.

Yorin FM geeft droomreizen en één wereldreis weg

Het commerciële radiostation Yorin Fm gaat diverse reizen weggeven in maart naar onder andere India, Zuid-Afrika, Cuba, Marokko en China waar ze geheel verzorgd twee weken kunnen vertoeven. Yorin FM-luisteraars kunnen zich gedurende de actieperiode die loopt van 7 tot en met 18 maart tevens kwalificeren voor de hoofdprijs: een wereldreis van drie maanden naar Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, inclusief 10.000 euro zakgeld.

Uitreiking op Schiphol
Op vrijdag 18 maart wordt deze prijs tijdens een live radioshow op Schiphol weggeven door radio deejay’s Robert Jensen en Rob Stenders. De gekwalificeerde luisteraars worden bepakt en bezakt verwacht op Schiphol, zodat de winnaar per direct het vliegtuig kan nemen. Middels een afvalrace wordt de wereldreiziger bekend gemaakt en om over de schrik heen te komen, vertrekt de gelukkige winnaar eerst een weekend naar Barcelona voor een stedentrip om zich voor te bereiden op deze wereldreis. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten