Search
Close this search box.

Bevrijdingsfestival en Hemelse Honderd op 3FM

De publieke omroep ‘Radio 3FM’ staat op donderdag 5 mei in het teken van de bevrijdingsfestivals. Eén dag later, op vrijdag 6 mei is het tijd voor de ‘Hemelse Honderd’, de lijst van beste albums ooit gemaakt en uitgekozen door de luisteraars van Radio 3FM.

Bevrijdingsfestival
Op donderdag 5 mei zijn bij Radio 3FM van 12.00 tot 23.00 uur live-optredens, interviews en verslagen te horen vanaf het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Zo zijn er onder andere optredens van Lange Frans & Baas B, Krezip, Rowwen Hèze en The Sheer. Ook vliegt Radio 3FM mee met Ali B tijdens zijn Helitoer langs de verschillende bevrijdingsfestivals. Tussen 22.00 en 23.00 uur is een samenvatting te horen van alle optredens van die dag.
 
Hemelse Honderd
Traditioneel zendt Radio 3FM op Hemelvaartsdag de Hemelse Honderd uit, maar omdat dit jaar Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag op dezelfde dag vallen is deze 8e editie van de Hemelse Honderd een dag later te beluisteren, namelijk op vrijdag 6 mei. Van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 18.00 uur is het tijd voor de beste albums ooit. Luisteraars kunnen tot 5 mei hun favoriete albums doorgeven via de website van 3FM en bepalen zo de samenstelling van de lijst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten