Search
Close this search box.

BVN-kijkers kiezen massaal voor Kopspijkers

Het televisieprogramma Kopspijkers is de grote favoriet van de BVN-kijkers. De afgelopen maand hebben duizenden Nederlanders en Vlamingen een stem uitgebracht op hun favoriete programma op BVN. Kopspijkers was de overduidelijke favoriet, gevolgd door Flikken (VRT/TROS), Spoorloos (KRO), het NOS Journaal en FC De Kampioenen  (VRT).

De verkiezing van het favoriete BVN-programma was een initiatief van het wekelijkse BVN-magazine ‘Van Huis Uit’. De speciale bokaal voor de winnaar wordt op een later tijdstip uitgereikt aan Jack Spijkerman. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis, waar hij herstelt van een klaplong. BVN is de publieke televisiezender in het buitenland van de Publieke Omroep, de VRT en de Wereldomroep. Dagelijks kijken wereldwijd ongeveer een half miljoen Nederlanders en Vlamingen naar BVN.

Programmaleider Pieter Landman: “De verkiezing is een mooie mix geworden met veel stemmen voor aan de ene kant nieuws en actualiteit en aan de andere kant programma’s als Kopspijkers, Spoorloos en Flikken. Naast het NOS Journaal is ook NOVA hoog geindigd. En er is ook een goede verdeling tussen Vlaamse en Nederlandse programma’s. De diversiteit bevestigt dat we met de programmering veel kijkers dagelijks een groot plezier doen. Want vergeet niet dat in de meeste uitzendgebieden BVN de enige Nederlandstalige tv-zender is.” [BVN/RNW/Radio.NL]

Gerelateerde berichten