Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie concoursen op Radio 4 tijdens talentweek

Tros Klassiek en de KRO zenden tijdens de ‘Jong Talent Week’ op Radio 4 drie concoursen uit. Het gaat om het Charles Hennen Concours, het Liszt Concours en het Prinses Christina Concours. Tijdens de Jong Talent Week, van zondag 10 tot en met zondag 17 april, besteden de omroepen verder aandacht aan talentvolle musici. De concoursen worden uitgezonden van 20.00 tot 22.30 uur.

De week begint met het Charles Hennen Concours, een internationaal kamermuziekconcours voor strijkers, op zondag 10 april. Het Liszt Concours wordt om de drie jaar in Utrecht gehouden. Het gaat om een pianoconcert dat aan de componist Frans Liszt is gewijd. De finale van dit concours, waarvan de zevende editie plaatsvindt, wordt zaterdag 16 april live uitgezonden vanuit Vredenburg Utrecht. Op 17 april eindigt de week met het ‘Prinses Christina Concours’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten