Search
Close this search box.

Eline la Croix live gepierced op Radio 3FM

Eline la Croix, deejay van Radio 3FM heeft zich afgelopen nacht in de uitzending laten piercen. Liggend op het mengpaneel, met de microfoon in de hand en de koptelefoon op haar hoofd deed ze verslag van het hele gebeuren.

Ella van de Body Piercing Amsterdam zette de piercing door de navel van Eline. In de uitzending gaf ze aan zeer blij te zijn met het resultaat. Wel vond ze zichzelf een mietje, want dat “auw auw auw”-geroep was toch wel wat overdreven. En als je dit al erg vindt, wat dan als je moet bevallen? Het piercen had plaats in het tweede uur. Dat uur is hier (real audio) terug te luisteren in en begint rond de achtste minuut. Eline is in de nacht van zondag op maandag te horen op Radio 3FM tussen 1.00 en 4.00 uur. [J.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten