Search
Close this search box.

Emma Forbes naar Virgin Radio

Na achttien maanden afwezigheid keert Emma Forbes terug op de Engelse radio. Op 16 en 17 april zal ze in het weekend te horen zijn op Virgin Radio. Het station probeert hiermee haar luistercijfers op te vijzelen. In eerste instantie zal Forbes een aantal proefuitzendingen gaan maken in het weekend, maar mocht dit goed bevallen dan is de kans aanwezig dat Forbes haar eigen show krijgt op de rockzender.

Forbes, dochter van actrice Nanette Newman, maakte vooral furore als side-kick van ochtendjock Jono Coleman op Heart 106.2 Londen en als presentatrice van het BBC kinderprogramma “Live and Kicking”.

In 2003 besloot Forbes over te stappen van Heart 106.2 naar aartsrivaal 95.8 Capital FM, maar na een maand vertrok ze hier alweer. Forbes was bij Capital aangetrokken als side-kick van de ochtendshow in het weekend. Maar ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het haar droom was om de door-de-weekse ochtendshow op Capital FM te presenteren. Echter, Capital besloot om Johhny Vaughan aan te trekken als nieuwe ochtendman. Toen Forbes geen garantie kreeg dat ze de side-kick van Vaughan zou worden, koos ze eieren voor haar geld en vertrok bij Capital. [Guardian/R.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten