Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gijs Staverman en Tim Immers in ‘Boarding Now’

Yorin FM deejay Gijs Staverman en zanger / acteur Tim Immers stappen vanaf vandaag (10 april) tussen 23.00 tot 23.30 uur om beurten op het vliegtuig om verschillende steden binnen en buiten Europa te bezoeken in het nieuwe, informatieve reisprogramma ‘Boarding Now’ bij RTL 4.

Tim en Gijs onderzoeken samen met drie soorten reizigers, variërend van gezinnen en vriendenclubjes tot stelletjes en singles wat de betreffende stad allemaal te bieden heeft. Ook gaat men op zoek naar de meningen en ervaringen van ervaren reizigers. In de eerste aflevering vertrekt Tim samen met de eerste groep reizigers naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Een week later vertrekt Gijs met drie nieuwe gezelschappen naar de Turkse hoofdstad Istanbul. Andere steden die worden bezocht zijn Berlijn, Kaapstad, Riga, New York, Nice, Genua, Madrid en Sevilla. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten