Search
Close this search box.

Landelijke dekking commerciële regionale radio

De provincie Zeeland wordt per 1 mei 2005 toegevoegd aan het pakket van CRN Radio Sales, de verkoopmaatschappij van de commerciële regionale radiozenders. De regionale commerciële zender Radio 8FM, nu alleen te ontvangen in Brabant, start per die datum officieel een editie speciaal gericht op Zeeland, waardoor CRN in alle provincies van Nederland is vertegenwoordigd.

Door de uitbreiding van het uitzendgebied na de FM-verdeling in 2003 vertoont het landelijke marktaandeel van de commerciële regiozenders een sterk stijgende lijn. In de meest recente CLO-rapportage van Intomart Gfk steeg het marktaandeel van 2,8% naar 3,1% en CRN verwacht dat de uitbreiding in Zeeland opnieuw een bijdrage zal leveren aan de groei. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten