Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patricia Paay weigert ‘Villa Felderhof’

Zangeres Patricia Paay heeft een uitnodiging van het tv-programma ‘Villa Felderhof’ geweigerd. “Ik vind het een hele eer dat ze mij gevraagd hebben voor één van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie, maar ik wil voorlopig niet meer in de publiciteit”, vertelt zij woensdag aan Novum Nieuws.

In de bewuste uitzending zou de 56-jarige Paay naar Rik Felderhof en de villa in Frankrijk reizen met zanger Guus Meeuwis. Maar na diverse besprekingen met de redactie, besloot zij er toch maar vanaf te zien. “Ik geniet eigenlijk heerlijk van mijn leventje hier in Engeland. Zo’n programma, waarin je je ziel moet bloot leggen, voedt meteen weer alle roddelbladen. Die halen daar weer zoveel informatie uit en daar heb ik dus geen trek in”, vertelt de zangeres.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres gevraagd is voor het programma. “Toen Adam en ik nog in Amerika woonden ben ik al een paar keer gevraagd en ik sluit niet uit dat het ooit gaat gebeuren. Over een tijdje sta ik er weer voor open, maar nu even niet”, aldus Paay. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten