In gesprek met: Florent Luyckx [3FM] (deel 3)

Bij het publieke radiostation 3FM is er de laatste jaren veel gebeurd. De verantwoordelijke voor al die veranderingen is Florent Luyckx, de zendercoördinator van het station. Daarom ging Radio.NL in gesprek met hem over onder andere zijn visie, de programmering, marktaandelen en de functie van de publieke omroep. Het interview verschijnt in drie delen. Deel 1 is eergisteren verschenen en ging over Florent Luyckx zelf. In het tweede deel dat gisteren is verschenen, gingen we in op zijn visie en zijn beleid. Deel 3 zal gaan over de dj’s en de programmering van 3FM. Vandaag: deel 3.

De dj’s en de programmering van 3FM
Sinds de start van Florent Luyckx als zendercoördinator van 3FM is er veel veranderd op het gebied van de programmering. De belangrijkste verandering was het vertrek van Rob Stenders en Ruud de Wild. Dit had tot gevolg dat 3FM op zoek moest naar twee dj’s die de drive-time uren konden vullen. Die zijn gevonden in de personen van Giel Beelen en Wouter van der Goes. Maar er veranderde nog veel meer, want al voor zijn officiële start kondigde Florent aan dat het oude imago van 3FM moest verdwijnen. Lees verder

Gerelateerde berichten