Nieuwe reeks ‘Hoge bomen’ bij AVRO

De AVRO zendt het tv-programma ‘Hoge Bomen’ in de maand juni op zondagavond, prime time uit. Vanaf 12 juni om 21.00 uur op Nederland 1 vertelt presentator Pieter Jan Hagens wekelijks, aan de hand van getuigenissen van vrienden en naaste familie, het levensverhaal van Simon Carmiggelt, Joop van den Ende, Willem Oltmans en Freek de Jonge.

Een aflevering over Hans Wiegel ligt voor het najaar in het verschiet. Hoge Bomen startte in 1999 met een aflevering over prins Claus. Inmiddels omvat de serie ruim dertig tv-biografien. De formule is sinds 1999 nog steeds ongewijzigd: familie en vrienden schetsen op eerlijke en soms confronterende wijze karakter en leven van de hoofdpersoon. De laatste komt zelf niet aan het woord. Wel is hij te zien en te horen op archiefbeeld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten