Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica Radioschool geeft ‘Top Format’ jingles weg

De Veronica Radioschool biedt haar leden een gratis naamjingle. Alle leden die iemand anders lid maken van de Radioschool krijgen de jingle voor niets per e-mail opgestuurd. De jingles worden gemaakt door Top Format

Het nieuwe lid hoeft alleen maar op het aanmeldingsformulier te vermelden dankzij wie hij of zij met de Veronica Radioschool in contact is gekomen. De persoon die als contact wordt ingevuld krijgt de naamjingle geheel kosteloos aangeboden.

De Veronica Radioschool is een virtueel platform voor radiominnend Nederland en is een initiatief van de Vereniging Veronica. Nieuw talent krijgt op deze manier de mogelijkheid zich te profileren en krijgt begeleiding aangeboden. Bovendien kunnen leden van de Veronica Radioschool regelmatig profiteren van leuke aanbiedingen. Lid worden via de website van de Veronicaradioschool. [Radiowereld.NL]