538 Report: “I Love Radio” krijgt een vervolg

Radio 538 start vandaag met het vervolg van de “I Love Radio “ campagne. Nadat eerder al Edwin Evers en Ruud de Wild in deze campagne betrokken waren, zullen nu ook andere 538 deejays in de campagne voorbij komen.

Vooralsnog zullen zij overigens niet met foto’s gepromoot gaan worden, maar met behulp van zogenoemde iconentaal. “I Love Radio” was hiervan al een goed voorbeeld, waarbij deze slogan verwoord werd door een groen hart en de beeltenis van een draagbare radio.

In het vervolg van deze campagne worden ook de programma’s van Radio 538 vertaald naar een kenmerkend icoon. Dit icoon geeft de essentie en het karakter van de deejay en zijn programma weer. Bij Edwin Evers valt bijvoorbeeld te denken aan een wekker, bij Ruud de Wild aan gitaren en bij Barry Paf aan een cupido.

Vanaf vandaag zal de campagne te zien zijn op abri’s, snelwegmasten en in dag- en weekbladen. De tv-spot is te zien op MTV, TMF, SBS6, Net 5, Veronica en Talpa.

Overigens zullen ook de luisteraars van 538 profiteren van de nieuwe campagne, want Radio 538 geeft deze week prijzen weg. Als jij zo origineel mogelijk de zin “I Love Radio omdat…” kan afmaken, maak je kans op portable Radio / MP3 speler met speakers. Kijk voor alle info op Radio538.nl.

Win kaartjes voor Live38 On Tour
Vrijdag vindt alweer de vierde editie van Live38 On Tour van dit jaar plaats. Dit keer is Eindhoven aan de beurt. Optredens zullen er zijn van Rob de Nijs, Jacqueline van Krezip en Jan Smit. Zij zullen, onder leiding van de Evers Slaat Door band, hun favoriete liedjes zingen.

Deze week maak je bij ‘Evers Staat Op’ kans op kaartjes voor Live38 On Tour. Ook op Radio538.nl, maak je kans op toegangsbewijzen.

Superprijs
Donderdagmiddag maak je weer kans op een Superreis. Dit keer maak je kans op een vijfdaagse reis voor twee personen naar Miami. Naast de vlucht regelt 538 natuurlijk ook een hotelletje in hartje South Beach voor je. Daarnaast krijg je ook nog 2500 euro zakgeld mee.

Op maandag, dinsdag en woensdag maak je bij “Wie van de drie is het nie” kans op een jaarabonnement op het entertainment blad IN.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
– Vanaf vandaag zal het overgrote gedeelte van de vaste 538 deejays weer aanwezig zijn, waaronder natuurlijk Edwin Evers.

– Deze week is het BBQ week bij Dennis Ruyer, waarbij je kans maakt op een barbecue voor 50 personen.

– Je kunt je nog steeds opgeven voor de 538 Studentenkameractie. Kijk voor alle info op Radio538.nl.

De Schijven
Alarmschijf: Gwen Stefani – Cool
Dance Smash: Supafly vs Fishbowl – Let’s get down
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Kane – Fearless
2 (2) Mariah Carey – We belong together
3 (4) Belle Perez – Que viva la vida – La tortura

De Klapperrr van de week: Agezz met “Bonita” op 32.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.