Michiel Veenstra naar 3FM

Radio Veronica deejay/producer Michiel Veenstra zal vanaf maandag 3 oktober een nieuw radioprogramma voor de NPS op 3FM gaan presenteren. Zijn programma, wat nog geen naam heeft gekregen, zal van maandag tot en met donderdag te horen zijn tussen 20.00 en 22.00. Veenstra zal Sander Lantinga opvolgen.

Michiel Veenstra was onder andere sidekick van Adam Curry en Jeroen van Inkel en presenteerde bij Radio Veronica ook zijn eigen programma ‘Veenstra uit de Veren’ en Veenstravaganza. Michiel werkte eerder bij onder andere Radio 538 en Kink FM. Michiel Veenstra: “Een frisse start op een te gek radiostation met waanzinnige muziek: ik kan niet wachten tot de eerste uitzending.”

NPS eindredacteur Jurre Bosman: “De NPS heeft de afgelopen jaren veel belangrijke talenten naar 3FM gehaald: Coen Swijnenberg, Claudia de Breij, en Sander Lantinga bijvoorbeeld zijn bij ons begonnen. Nu krijgt ook veelzijdig programmamaker Michiel hier de ruimte om zichzelf te zijn en de muziek te draaien waar hij van houdt!”. [Radiowereld.NL]