Deejay voert actie voor voetballer Van Bommel

Radio Veronica deejay Patrick Kicken is afgelopen week een actie gestart om voetballer Mark van Bommel terug te krijgen in het Nederlands Elftal. Kicken, een vroeger klasgenootje van Van Bommel, heeft een website in het leven geroepen voor sympatisanten om steun voor Van Bommel te mobiliseren. In een week tijd gaven al 6500 mensen een reactie op de website Markmoetmee.nl.

Mark van Bommel, die volgens de deejay behoort tot één van de beste middenvelders van Nederland, werd de afgelopen wedstrijden niet geselecteerd door bondscoach Marco van Basten. Daarom kunnen voor-, maar ook tegenstanders onder het motto: ‘Mark moet mee’ hun mening over Van Bommel geven via Markmoetmee.nl.

Patrick Kicken: “Nu het Nederlands Elftal zich heeft gekwalificeerd voor het WK in Duitsland wordt het tijd een basisplaats veilig te stellen voor Mark van Bommel. Als oud-klasgenoot van Mark ben ik misschien wat bevooroordeeld, maar uit de honderden reacties die al binnen een dag binnenkwamen blijkt dat ook het merendeel van de Veronica luisteraars het met mij eens is. Een voetballer als Van Bommel kunnen we goed gebruiken tegen gevaarlijke ploegen op het WK in Duitsland.”

Van Bommel reageerde tijdens het programma ‘Kicken Wordt Wakker’ erg verrast op de website en actie.
Mark van Bommel: “Alle kleine beetjes helpen. Het doet me deugd dat zoveel voetballiefhebbers aan mij denken.” [Radiowereld.NL]