Zoek
Sluit dit zoekvak.

Talpa TV registreert Bauer actie van Radio 538

De Radio 538-actie ‘Slapen bij Frans Bauer’ zal vanaf morgen (8 november) zes dinsdagavonden te zien zijn op Talpa TV vanaf 21.35 uur. De actie ‘Slapen bij Frans Bauer’ is ter promotie van de nieuwe Bauer-cd ‘Om van te dromen’. In dat kader heeft Radio 538-deejay Edwin Evers afgelopen vrijdag twee overnachtingen in de logeerkamer van de Brabantse familie Bauer weggegeven.

In het verslag van ‘Slapen bij Frans Bauer’ is onder andere te zien hoe Frans zelf bij zijn fans in het land gaat testen hoe hij ontvangen zou worden als logee. Uiteindelijk krijgen enkele gelukkigen echt de kans om een nacht door te brengen in huize Bauer. De publieke omroep TROS overweegt nu juridische stappen tegen Talpa aldus de Telegraaf. De omroep heeft namelijk een exclusief contract met Bauer om een mogelijke reallife-soap te maken. [Radiowereld.NL]