538 Report

De verslaggevers Cees en Robin van RadioWereld.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer even op een rijtje gezet. En zoals van ouds is dat weer een flinke portie.

>> Evers Staat Update
Allereerst even een rectificatie op het WeekendReport van afgelopen vrijdag. Daar stond dat Jones te gast was om Live38 te spelen. Dat moest natuurlijk Mo’ Jones zijn. De oorzaak van dit foutje was de fijne werking van webmail, die het leuk vond om een aantal karakters te veranderen…

Terug naar deze week. Als eindsprint naar Salt Lake City maak je bij Evers Staat Op deze kans op VIP kaartjes voor de Vrienden van Amstel Live. Hoor jij een plaat van een artiest die dit jaar optreedt tijdens de Vrienden van Amstel Live (zoals Blof, Volumia of Acda en de Munnik). Bel dan met Edwin (0909 3000538) en win die kaartjes.

Tijdens Evers Staat Op in Salt Lake City zal Edwin vele Olympische sporters ontvangen zoals Andrea Nuyt en Erben Wennemars. Daarnaast maak je kans op leuke prijzen.

>> Maxima Bachelor’s Party in de 53N8
In de nacht van donderdag op vrijdag a.s. is het eindelijk zover. Dan houden de DJ’s van de 53N8 een vrijgezellenfeest op Radio 538: de Maxima Bachelor’s Party!

Jij kan meehelpen om Maxima voor te stellen aan Nederland. Geef op Radio538.nl/nacht het meest toepasselijke nummer voor de party door. Stemmen via sms kan natuurlijk ook. Begin je bericht met ‘nacht’ gevolgd door een spatie en je plaat en stuur deze naar 5380.
Dat wordt dus luisteren, feesten en misschien wel winnen. Als je namelijk gestemd hebt maak je kans op een Koninklijk Prijzenpakket.

>> Dance Department / World DJ Day
De lijst met namen die meedoen aan World DJ Day groeit nog steeds: Ook Dimitri en Eric de Man en de Rotterdamse club Revolution schenkt de gehele deuropbrengst van 9 maart aan het goede doel. Ben jijook DJ en wil je ook meedoen kijk dan snel op de Dance Department site. Hier vind je ook de Floorfiller Playlist van afgelopen zaterdag. Wil je meer weten over World DJ Day kijk dan ook op de Dance Department site of op worlddjday.com.

Komende zaterdag hoor je in Dance Department Tiesto live vanaf “Dutch Dimensions”.
16 Februari komt Danny Howells langs en kun je live genieten van Trance Energy. Een week later zal Tiesto vier uur lang als co-host van Dance Department meedraaien.

>> Pink
Afgelopen vrijdagavond was Pink te gast in de 538 studio om o.a. te komen chatten. De chat hield het iets langer uit dan die van Maxima en Willem-Alexander, maar ook bij 538 ging alles plat. Niet door hackers, maar door de massale toestroom van mensen die probeerden op de chat te komen. Het probleem werd opgelosd door gewoon via de telefoon en e-mail te reageren en de vragen via de radio te behandelen.

>> Programmering Update en Kort 538 Nieuws
Afgelopen dinsdag was Jeroen van Inkel er een dagje niet. Dennis Ruyer en Verheugd namen Rinkeldekinkel over.
Om helemaal fit te zijn voor Salt Lake City is producer Niels van Baarlen deze week vrij.
Zondag was Gordon druk bezig met de repetitie van zijn concert in Carre. Daarom werd het programma gepresenteerd door Jens, Steef en Jan.

Erik en Rick zijn weer veilig teruggekeerd vanuit de sneeuw. De foto’s zijn te bekijken in het fotoboek op Radio538.nl. Ook zijn daar de foto’s van het speciale Sita concert te bekijken.

Afgelopen zaterdag had Gordon Danny Rook en Paul Carrack op bezoek in de studio.

De Minimix van Ben Liebrand hoor je vanaf nu op vrijdagavond om 22.50 uur in het programma van Dennis Verheugd.

Het geluidsfragment van de minnares van Jari Litmanen, die tekst en uileg geeft is nu te downloaden op radio538.nl/rinkeldekinkel.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize weer kans op de superprijs. Deze week is dat een exclusieve Sneak Peek van Shrek II in Hollywood! Je overnacht in een hotel vlakbij het Universal Studios Theme Park. Je krijgt een VIP-behandeling in de Universal Studios en een voorproefje van Shrek II in de DreamWorks Studios in Glendale, California.

>> De Schijven
Alarmschijf: Shakira – Whenever wherever (nummer 13 in de Tip Parade)
538 Dancesmash: DJ Sammy & Yanou -Heaven (nummer 24 in de Tip Parade, DJ Sammy ken je o.a. van Loona (Bailando) en Yanou heeft diverse hits gehad samen met Beam)
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
En tenslotte weer een overzicht van de bovenste regionen van de nationale vrijdagmiddag-gebeurtenis: de Top 40 (elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur en zaterdag tussen 15 en 18 uur, maar dan non-stop). Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:

1 (1) Marco & Sita – Lopen op het water (ex-alarmschijf)
2 (2) Gigi D’agostino – L’amour toujours (ex-dancesmash)
3 (12) Pink – Get this party started (ex-alarmschijf)

De klapper van de week was een plaatje a la Frans Bauer: Grad Damen kwam met “Ik wil met je dansen” nieuw binnen op nummer 27.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama