Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moeder Katja Schuurman wordt tv-kok

De moeder van Katja en Birgit Schuurman kookt zondag live op televisie het lievelingseten van haar dochters. De hele uitzending van het RTL-programma Life & Cooking staat dan in het teken van de familie Schuurman. Katja en Birgit zijn te gast en praten over hun werk en de familiebanden.

Het wordt nog spannend wat moeder Sonja Schuurman de kijker gaat voorschotelen. Ze komt uit Curaçao, maar heeft ook Nederlands, Surinaams en Chinees bloed.

Vorig jaar kon men ook al een kijkje in de keuken van Sonja Schuurman nemen. In het programma van Ruud de Wild op Radio 538 vertelde ze hoe het kerstdiner van de familie eruit kwam te zien. In de weken voor kerst onthulde Katja op de radio zelf ook steeds een recept van haar moeder. [Novum/Radio.NL]