538 Report: Di-rect week

Deze week richt 538 de spotlight op Di-rect. Radio 538 heeft deze Haagse mannen namelijk gestrikt voor een geheime showcase.

Hoor je hun nieuwe single “Hungry for love” voorbij komen, bel dan snel met 538 en win kaartjes voor deze geheime showcase. Daarnaast win je ook een Di-rect Cd opbergmap, een shirt uit de officiële merchandise lijn, een Di-rect cap en het gesigneerde splinternieuwe album “All Systems Go”.

Tenslotte maak je ook kans op de VIP-prijs: Je maakt namelijk kans om de nacht door te brengen met Di-rect. Je gaat een avond stappen met alle bandleden en na afloop gaan jullie met z’n allen slapen in een super-de-luxe hotel. Meer info op Radio538.nl.

Win een kloon
Heb jij een vriend of vriendin die het de laatste tijd zo ontzettend druk heeft dat hij of zij nergens meer aan toe komt? Of is je vriend of vriendin de laatste tijd wel heel erg burgerlijk geworden en zit hij of zij alleen maar thuis voor de buis? Radio 538 heeft daar nu de perfecte oplossing voor, want jouw vriend of vriendin kan worden gekloond.

Komende vrijdag maak je bij Niels Hoogland kans op een kloon. En omdat je vriend en vriendin daardoor weer tijd heeft om leuke dingen te doen stuurt 538 die gekloonde persoon met 4 vrienden of vriendinnen 4 dagen lang op citytrip naar Barcelona of Rome. Kijk voor alle info op Radio538.nl.

LiveWIRE Young Business Award
Op Radio538.nl kan er weer gestemd worden voor de finalisten van de LiveWIRE Young Business Award. De LiveWIRE Young Business Award is een wedstrijd waarin de beste jonge innovatieve ondernemers zich met elkaar meten. deelnemers worden beoordeeld op idee, ondernemingsplan en de groeipotentie van het bedrijf.

De winnaar van de stemronde op Radio538.nl krijgt € 10.000,- aan commercials op Radio 538.

Superprijs
Donderdagmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een Home Cinema Set, met DVD-speler en recorder, Dolby 5.1 surround en ingebouwde FM/AM tuner en een harde schijf van 80 GB. Het systeem beschikt over 600 watt geluidsvermogen en wordt geleverd met luidsprekers.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
De reguliere 538 luisteraar is ongetwijfeld opgevallen dat Dennis Ruyer al een flinke tijd afwezig is wegens ziekte en hij zal voorlopig nog niet terugkeren op 538. Op zijn website laat Dennis het volgende weten: “Dank voor de vele mails, bloemen, krukken & telegrammen… Ik ben dus herstellende van mijn burn out als gevolg van hyperventilatie. Oftewel, ik moet geduld hebben… en dat is moeilijk, i’ll be back! als ervaringsdeskundige, dus Dr.Phil kan z’n koffer vast pakken…” De redactie van Radio.NL wenst Dennis veel beterschap toe.

Komende vrijdag komt Re-Play Live38 spelen bij Evers Staat Op.

Afgelopen vrijdag draaide de directeur van 538, Jan-Willem Brüggenwirth, een ochtendje mee met het Evers Staat Op team. Dit in het kader van het programma “Terug naar de werkvloer”. Dit zal op 7 maart worden uitgezonden.

De Schijven
Alarmschijf: Di-rect – Hungrey for love
Dance Smash: Dave McCullen – Bitch
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (-) Artiesten voor Azië – Als je iets kan doen -> Tevens de Klapperrr van de week
2 (1) Raffisch – Playting
3 (2) Men2B – Bigger than that

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.