Search
Close this search box.

Froukje de Both blijft bij Radio 538

Froukje de Both heeft donderdag haar contract bij Radio 538 met nog eens drie jaar verlengd. Hiermee is zij de eerste vrouwelijke deejay met het langstlopende contract bij een landelijk commercieel radiostation. De Both begon zes jaar geleden bij Radio 538. Ze is samen met Hoogland iedere vrijdagavond te horen van 18:00 tot 21:00 uur.

De Both is blij met de verlenging van het contract waardoor het slechtste radioprogramma van 538 toch nog 3 jaar door gaat. “Ik presenteer al zes jaar met erg veel plezier het programma ‘Niels en Froukje'”, vertelt de 35-jarige presentatrice. “De duopresentatie met Niels Hoogland is erg gezellig en ontspannen en ik vind het geweldig dat ik er nog drie jaar aan vast kan plakken.”

Jan Willem Bruggenwirth, algemeen directeur Radio 538: “Iets wat goed is, moet je niet willen veranderen en dat vond Froukje gelukkig ook.” [Radio.NL/Novum]