Zoek
Sluit dit zoekvak.

2005 volgens Peter Heerschop op 538

Evers Staat Op-columnist Peter Heerschop is tussen Kerst en Oud & Nieuw met een speciaal jaaroverzicht in ieder programma te horen op het landelijke radiostation Radio 538. Heerschop blikt in zijn column terug op de hoogte- en dieptepunten van het nieuws van 2005. Dit jaaroverzicht is een logisch gevolg van Heerschops column ‘Lieve Marianne’, iedere vrijdag te horen in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Vanaf Tweede Kerstdag is het jaaroverzicht ook beschikbaar als download via de 538-site. Inmiddels heeft Peter Heerschop zijn contract bij Radio 538 verlengd tot en met december 2007. Sinds september 2002 is hij elke vrijdag tijdens ‘Evers Staat Op’ te horen op Radio 538.

Met zijn column ‘Lieve Marianne’ kijkt Heerschop op humorvolle wijze terug op de actualiteiten van de afgelopen week. Tijdens de Winterspelen in Salt Lake City in februari 2002 was Peter Heerschop voor het eerst te gast samen met Viggo Waas als sportcommentator. Alle daaropvolgende Olympische Winter- en Zomerspelen was Peter van de partij. [Radiowereld.NL]