Search
Close this search box.

Radio 538 leeft mee met Volendam

Vrijdagavond thema-uitzending met condoleance register

Ook Radio 538 leeft mee met de slachtoffers en de families van de slachtoffers van de café brand op 1 januari 2001 in Volendam. De zender zal vanwege de tragische gebeurtenissen een telefoonlijn openen waar iedereen zijn steunbetuigingen voor de slachtoffers kan inspreken. Deze betuigingen zullen op vrijdagavond op Radio 538 uitgezonden worden in het programma van Cobus Bosscha dat helemaal in het teken staat van Volendam.

Aankomende donderdag kan vanaf 07.00 uur het telefoonnummer 020 – 87 05 719 gebeld worden tot en met vrijdag 15.00 uur. Het Radio 538 programma Cobus & Co. staat vrijdag volledig in het teken van Volendam. In verband met de stille tocht om 19.00 uur in Volendam zal om die tijd een minuut stilte ingelast worden. Radio 538 reporter Jens Timmermans is in Volendam aanwezig om live verslag te doen van de herdenkingsavond. Tussen 19.00 en 20.00 uur worden de condoleance’s uitgezonden. Ook de muziekkeuze zal gedurende het programma aangepast worden.

Radio 538 directeur Erik de Zwart: “Wij, en ik weet zeker ook de rest van Nederland, leven mee met de families in Volendam die vele dierbaren moeten missen en zware tijden tegemoet zullen gaan met de revalidatie van de slachtoffers. Dat al tien jonge mensen het leven hebben gelaten ten gevolge van de brand is natuurlijk vreselijk. Als er ook maar iets is wat we kunnen doen om het leed enigszins te verzachten, doen we dat.” (M)