Gordon weer even terug op Radio 538 [Update]

Gordon zal in januari twee keer per week invallen voor Edwin Evers op Radio 538. Evers is in die periode op vakantie. Het is niet de eerste keer dat Gordon invalt voor Evers, want in 2001 deed hij dat ook al eens. Destijds bleek de invalbeurt zowel Gordon als Radio 538 goed bevallen te zijn. In 2002 kreeg de zanger namelijk een eigen show in het weekend op het station.

Naast Gordon zullen er nog een paar gastpresentatoren aantreden tijdens de vakantie van Edwin Evers. Volgende week worden de namen bekend gemaakt, zo laat Radio 538 weten.

Eind 2002 werd bekend dat Erik de Zwart over zou stappen naar Noordzee FM en Gordon is toen met hem meegegaan. Hij ging bij dat station de ochtendshow ‘Goedemorgen Gordon’ maken. Dat mocht hij doen tot de zomer van dit jaar. Noordzee FM werd toen verkocht aan De Persgroep en voor Gordon was er geen plek meer. Hij is toen op Talpa televisieprogramma’s gaan presenteren zoals ‘Thuis’ en ‘Joling & Gordon Over De Vloer’. [JS/Radio.NL]