Radio 538 in kerstsfeer

Nu de Sint het land uit is zal ook Radio 538 geheel in kerstsfeer gehuld gaan worden. Komend weekend maken luisteraars daarbij kans op gratis kerstbomen. Daarnaast zal 538, net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer een aantal luisteraars een weekendje naar Londen sturen om kerstinkopen te doen.

Kerstbomenweekend
Vanaf vrijdag 18 uur zal Radio 538 tijdens alle programma’s 102 kerstbomen met Radio 538 kerstballen weggegeven. Natuurlijk moeten luisteraars wel iets doen om één van deze kerstbomen in het bezit te krijgen. Ze moeten ze namelijk zelf ophalen. De weekenddeejays van 538 zullen daarom ook regelmatig aangeven waar de bomen op te halen zijn.

Christmas Shopping
Vanaf maandag maken luisteraars van 538 weer kans om kerstinkopen te gaan doen in de kerststad bij uitstek: Londen. Om kans te maken op het weekendje Christmas shoppen hoeven luisteraars alleen maar met 538 te bellen zodra de kerstman op de radio voorbij komt. Beller 102 is uiteindelijk de gelukkige die mee mag naar Londen.

Een vliegtuig vol met winnaars zal op vrijdagavond 16 december richting Londen vertrekken. Daar verblijven zij drie nachten in een 4-sterren hotel in hartje Londen. Overdag kunnen de winnaars kerstinkopen doen van de 100 euro zakgeld die zij van Radio 538 hebben gekregen. En om het kerstfeest compleet te maken is er op zaterdagavond een exclusief kerstdiner bij Jamie Oliver. [R.S./Radio.NL]