538 Report

De verslaggevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet. De komende weken zal het 538 Report iets minder uitgebreid zijn dan je gewend bent, maar ook de 538 Reporters zijn een beetje aan vakantie toe…

>> Nieuw talent DJ-school op 538
Mocht je afgelopen donderdag en vrijdagnacht naar 538 hebben geluisterd, dan zal je ongetwijfeld zijn opgevallen dat er een nieuwe stem op de radio te horen was. Persoon achter deze stem is Robin Velderman. Hij is na Jules en Erwin de derde jock uit de 538 DJ-opleiding die nu op 538 te horen is. Robin werd geboren op 6 augustus 1982 in Deventer.

Nadat hij zijn ouders geterroriseerd had met ‘Slaapkamer FM’ kwam er eindelijk weer rust in huize Velderman. Robin kon zijn hobby namelijk verder voortzetten bij Stadsradio Deventer FM. Hier presenteert hij nu nog iedere zondag tussen 12 en 15 uur het programma ‘Veldertainment’. Later werd hij uitgekozen om deel te nemen aan de DJ-school van 538 en dat heeft er inmiddels voor gezorgd dat hij zijn debuut heeft gemaakt op de landelijke radio.

>> Evers Staat Update
Vanochtend maak je bij Edwin kans op een Last-minute reis.
Komende vrijdag komt Soulvation Live38 spelen. De week daarop komen de Rosemary’s Sons langs.

Vanaf nu maak je op Eversstaatop.nl iedere week kans op de ‘Evers Staat Op’ cd. Meedoen is heel simpel, gewoon even doormailen aan Edwin wie er bij hem achter in de limo zit.

Kijk voor actuele fragmenten op Eversstaatop.nl of Radio538.nl/evers.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Jeroen Nieuwenhuize genoot afgelopen week nog van zijn vakantie. Tim Klijn nam zijn programma over.
Donderdagmiddag was het behoorlijk druk op de wegen en Jeroen van Inkel weet er alles van. Vandaar dat Dennis Ruyer het eerste half uur van Rinkeldekinkel alleen presenteerde.

Goed nieuws voor alle Kimberly fans: ze is weer terug bij het WeekendRick-team.

Lindo Duvall mocht een weekendje uitslapen, want Jules van Hest nam zijn ochtenduren voor z’n rekening. Ook Martijn Kolkman was er zondagochtend niet. Hij werd vervangen door Tim Klijn.

Een blik op de 538 Verjaardagenkalender: Zondag viert Tim Klijn zijn 23e verjaardag.

Komend weekend heeft Radio 538 weer haar jaarlijkse personeelsuitje en dat betekend dat de diverse programma’s weer vanaf locatie komen.

Deze zomer worden er weer diverse dance feesten/festivals uitgezonden door Radio 538 in Dance Department en de Partynight. Dit zijn o.a. Extrema Outdoor en Lovefields.

De Radio538Ringtunes site op I-mode staat op nummer 2 in de top 10 van best bezochte I-mode sites. Alleen de Telegraaf trok meer bezoekers. Wil je een kleine indruk van de I-mode site van 538 krijgen kijk dan hier.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een compleet Sony Wega Theatre Thuisbioscoop en twee VIP-kaarten voor het Spiderman-event met besloten filmvertoning aanstaande zaterdag in Rotterdam.

>> De Schijven
Alarmschijf: Liberty X – Just al little (de engelse starmakers en nummer 20 in de Top 40)
Dancesmash: One-T – Music is the One-T
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
Zoals elke week weer een overzicht van de bovenste regionen van de Top 40. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (1) Eminem – Without me
2 (27) Shakira – Underneath your clothes (ex-alarmschijf)
3 (4) Kate Ryan – Desenchantee (ex-dancesmash)

De Klapperrr van de week: Elvis vs. J(unkie)XL – A little less conversation op nummer 13.