Radioluisteraars kiezen uit alle tijden

Voor de derde editie van de Veronica Top 1000 Allertijden kiezen de luisteraars letterlijk uit platen van alle tijden. De lijst wordt vanaf 19 tot en met 26 december uitgezonden. “Natuurlijk staan de onverwoestbare klassiekers als ‘Child in time’, ‘Bohemian rhapsody’ en ‘Radar love’ er weer in, maar ook nieuwe platen als ‘Girl’ van Anouk en ‘Love you more’ van Racoon komen langs”, zegt eindredacteur van de lijst, Johan van Slooten.

Radioluisteraars konden vanaf 15 oktober een stem uitbrengen op hun favoriete nummer. Op dit moment voeren de nummers ‘Bohemian rhapsody’ van Queen, ‘November rain’ van Guns ’n Roses en ‘Clocks’ van Coldplay de lijst aan. Tot en met 26 december kan gestemd worden.

De Veronica Top 1000 Allertijden wordt uitgezonden vanaf 19 december. De bekendmaking van de nummer één vindt plaats tussen 18.00 en 19.00 op 26 december. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten