50 Cent te gast bij Juize.FM en TMF [Update]

Rapper 50 Cent is maandag (23 januari) vanaf 16.30 uur te gast in het tv-programma ‘Re:action’ bij Renate op TMF waar hij ook twee nummers zal zingen. Daarnaast zal hij ook tussen 18.00 en 19.00 uur een bezoek brengen aan de radiostudio van Juize.FM, het zusje van 538, voor een interview met Niels Hoogland. De rapper is in Nederland voor de promotie van de film en soundtrack van ‘Get Rich or Die Tryin’.

In de film speelt rapper 50 Cent een drugsdealer die zijn leven op straat vaarwel zegt om een carrière als rapper na te jagen.

Luisteraars krijgen ook de kans om een vraag aan 50 Cent te stellen door deze in te sturen via de website van Juize.FM. Luisteraars met de meest originele vragen krijgen 50 Cent zelf aan de telefoon. Beelden van 50’s nieuwste film ‘Get Rich or Die Tryin’ zijn te zien op de website van TMF.

[Update]
Luisteraars van Juize.FM kunnen momenteel via een Windows Media Player live meekijken in de studio van Juize.FM waar Rapper 50 Cent maandagavond te gast is. [Radiowereld.NL]