Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Bauer interessante gast voor Big Brother’

Frans Bauer is volgens televisiezender Talpa ‘een interessante gast’ voor het Big Brother Hotel. De zanger is door RTL Boulevard genoemd als mogelijke vervanger van Gert Timmerman. Talpa bevestigt de komst van Bauer niet, maar geeft toe dat zijn komst een mogelijkheid is. Frans Bauer blijft volgens RTL Boulevard niet vijf weken. Hij zou andere bewoners moeten helpen gasten binnen te halen door optredens te geven.

De ‘hoteliers’ in Hotel Big Brother moeten in acht weken zoveel mogelijk geld inzamelen voor Mappa Mondo, een organisatie die ongeneeslijk zieke kinderen opvangt. In plaats van elkaar weg te stemmen, brengen de deelnemers elke vrijdag hun stem uit op de favoriete bewoner. Een nieuwe deelnemer vervangt de persoon met de minste stemmen.

Gert Timmerman is maandagavond vertrokken uit Hotel Big Brother, naar zijn zeggen omdat hij er zijn ei niet kwijt kon. Talpa vindt het jammer dat de zanger is weggegaan. “Maar het hoort bij het spel”, zegt woordvoerder Maarten van Rooijen. “Gert blijft nog actief voor het goede doel. Dat is waar het uiteindelijk om draait.”

Aan het programma doen zeven bekende Nederlanders mee. Eerder verliet Kelly van der Veer het programma vrijwillig. Zij is vervangen door John Jones. Het programma wordt nu ruim een week op werkdagen uitgezonden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten