Beau van Erven Dorens: ik ben uit

Beau van Erven Dorens realiseert zich dat hij uit is. Op zijn weblog op talpa.tv deelt hij dit inzicht met wie het maar wil lezen. “Zeg! Trouwens! Ik hoor dat ik uit ben! Stond in de Telegraaf! Daphne Bunskoek is in en ik ben uit!”, zegt Van Erven Dorens. “Eerlijk gezegd klopt het ook, ik ben uit, want NSE heeft nog niet het succes behaald dat ik dacht dat het tegen deze tijd behaald zou hebben”, vertelt de presentator.

Met uitroeptekens en wel heel erg goede voornemens probeert Van Erven Dorens zichzelf uit zijn nieuwjaarsdepressie te helpen. Beau gaat namelijk nooit meer roken en drinken en eten. Ook het veroordelen van mensen schrapt hij uit zijn leven.

“Dat drinken trek ik bij deze weer in, daar maak ik van: twee weken niet drinken. Niet dat ik zoveel drink, hoor, geen Koemanachtige hoeveelheden.” En door die sneer naar Feyenoord-trainer Erwin Koeman, betrapt achter het stuur met een borrel op, is ook het voornemen niemand te veroordelen al niet meer haalbaar. Ook niet meer eten lijkt lastig.

Met veel moeite wordt oud-collega Albert Verlinde niet veroordeeld. Verlinde heeft gezegd dat hij NSE de moeite van het kijken niet waard vindt. Beau vertelt dat hij eigenlijk een te slecht geheugen heeft om haatdragend te zijn. “Ik weet echt totaal niet meer wie er nou wel of niet iets onaardigs over mij heeft gezegd. Erger is het dat ik ook niet meer weet over wie ik in het verleden iets naars gezegd heb. Rik Felderhof ja, dat weet ik nog wel, en Robert ten Brink en Henny Huisman en nu schieten me toch veel mensen te binnen. Die kom ik dan wel eens tegen, dat zijn geen leuke ontmoetingen”, zegt Beau.

Tussen hem en Jack Spijkerman, over wie hij meer dan eens onaardige dingen zei, kwam het goed. Misschien kan hij ook Henny nog eens de hand schudden. “Ik denk dat het leven echt veel leuker is als je je niet de hele dag laat leiden door wraakgevoelens, afgunst en haat, wat volgens mij allemaal subgevoelens zijn van angst”, zegt Beau. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten