Zoek
Sluit dit zoekvak.

Column: The Daily Show: Interview met Bill O’Reilly

Vandaag het laatste deel van onze miniserie podcastcolumns over ’the Daily Show’. Eerder zagen hoe iedere Daily Show begint met wat headlines en een kort gesprek met een verslaggever die ergens ter plaatse is. Ook hadden we een kort interview met een van de makers van the Daily Show: Stephen Colbert, en we bespraken met hem het item ‘This Week In God’, en zijn belevenissen op de republikeinse en democratische conventies voor de afgelopen presidentsverkiezingen.

Vandaag een close-up op het laatste item dat dagelijks in ’the Daily Show’ zit. Een kort interview met een gast. Meestal is dit een gast die net een boek geschreven heeft, en alle mogelijkheden aanpakt die radio en tv hem bieden om zijn boek te promoten. Wij bespreken vandaag een interviewtje met Bill O’Reilly, die zich min of meer in het hol van de leeuw waagt, omdat zijn programma een grote inspiratiebron is voor de (overwegend linkse) makers van ’the Daily Show’. Lees verder

Gerelateerde berichten