Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ernst Daniël Smid blijft bij NCRV

Presentator Ernst Daniël Smid stapte vorig jaar over van de Tros naar de NCRV. De afgelopen maanden presenteerde hij het programma ‘Una voce particolare’. Ernst Daniël Smid liet deze week weten bij de NCRV te blijven. Smid tekende daarvoor een contract voor de duur van één jaar.

Ernst Daniël Smid: “Ik ben erg gelukkig met mijn overgang naar de NCRV. De laatste aflevering van ‘Una voce particolare’ werd afgelopen zondag door bijna een miljoen mensen bekeken en de waardering was met een 8,4 erg hoog. Dat geeft aan dat ik bij de NCRV aan het goede adres ben.”

Dit najaar komt er weer een nieuwe serie afleveringen van de talentenshow ‘Una voce particolare’ op het gebied van opera, operette en musical. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten