Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fout bij belspel van SBS 6

Telefonische deelnemers aan het belspel tijdens de op zondagavond live uitgezonden dartsfinale van de ‘World Darts Championships’ in Frimley Green op SBS 6, hebben niet kunnen meedingen naar (darts)prijzen. Door een technisch mankement bleek het niet mogelijk om op het nummer 0909-1340 het juiste antwoord (Jelle Klaasen, antwoord B) door te geven, aangezien het niet tot de keuzemogelijkheden behoorde. Bij het sms’en deden zich geen problemen voor.

Tijdens de uitzending van de dartsfinale tussen de twee Nederlanders Jelle Klaasen en Raymond van Barneveld werd er een karikatuur van een darter, vervaardigd door tekenaar Dik Bruynestyen, getoond. Kijkers konden vervolgens een gokje wagen door het juiste antwoord door te bellen of sms’en. SBS 6 betreurt de gang van zaken en biedt haar excuses  aan. Gedupeerden kunnen contact opnemen met SBS 6, dat de belkosten zal vergoeden. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten