Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank Dane opvolger Jensen op Yorin FM

Frank Dane wordt de opvolger van Robert Jensen op Yorin FM. Hij zal voortaan elke werkdag tussen 14:00 en 18:00 uur de middagshow voor zijn rekening nemen. Een saillant detail is dat Frank de broer is van Robert en voluit Frank Kjaerby-Jensen heet. Timo Kamst zal voortaan van maandag tot en met donderdag te horen zijn van 18:00 tot 21:00 uur.

De veranderingen zijn een gevolg van de beslissing van Robert Jensen om niet mee te gaan naar SBS. Dat concern kocht deze maand Yorin FM. Het is nog onduidelijk of de twee andere grote namen van het station, Rob Stenders en Henk Westbroek, meegaan naar SBS of niet.

Frank Dane is één van de nieuwe talenten van de Nederlandse radio. Voordat hij bij Yorin FM begon in 2004, was hij te horen op Radio 538. Hij was aanvankelijk te horen met ‘Yor@Work’, maar sinds de grote formatswitch van 14 juni 2004 presenteert hij een show in de avond. [JS/Radio.NL]