Search
Close this search box.

Productiemaatschappij Jensen boos op Talpa

De productiemaatschappij van Robert Jensen, Empire, is boos op Talpa. Met zijn bedrijf is Jensen producent van de gisteren gestopte reallife soap van Kim Holland. Talpa besloot de serie na twee van de acht afleveringen te stoppen, omdat de inhoud niet goed paste bij het profiel van de zender. Volgens Empire is er geen overleg geweest over het stoppen van de uitzendingen. Het concern dreigt met juridische stappen.

Empire zegt dat Talpa de serie zelf heeft mogen monteren en dus zelf heeft mogen bepalen hoe soft of hard het programma moest worden. In het contract dat de producent met Talpa heeft gesloten, staat dat na het uitzenden van de pilot alle afleveringen uitgezonden moeten worden. Als aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, overweegt Empire juridische stappen te ondernemen. [JS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten