Zoek
Sluit dit zoekvak.

Q-Music stijgt naar ongekende hoogte

Het radiostation Q-Music maakt zich op voor, naar eigen zeggen, de hoogste radio-uitzending ooit. Van 13 tot en met 17 februari zal het station dan ook naar het Franse Les Arcs trekken, waar middagdeejay Wim van Helden, zijn programma op 2200 meter hoogte zal gaan uitzenden. Om de uitzending mogelijk te maken zal Q een speciale studio op de skipiste laten neerzetten.

Voor Wim van Helden zal het waarschijnlijk helemaal wennen zijn. Tot voorkort had de deejay namelijk nog nooit geskied. Om te voorkomen dat hij alsnog met de eerste gipsvlucht mee terug mag, heeft van Helden afgelopen maandag dan ook maar voor de zekerheid een skilesje genomen.

Vanaf 6 februari maken ook een aantal luisteraars kan om met Q-Music naar Les Arcs af te reizen. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten