Zoek
Sluit dit zoekvak.

Acteur Chris Penn overleden

Acteur Chris Penn, broer van Sean Penn, is overleden. De politie heeft dinsdag zijn lichaam ontdekt. Penn speelde onder meer in ‘Reservoir dogs’.

(Novum/AP) – Acteur Chris Penn, broer van Sean Penn, is overleden. De politie heeft dinsdagavond zijn lichaam ontdekt bij een woning in Santa Monica. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan.

Chris Penn speelde in tientallen films, zoals ‘Footloose’, ‘Mulholland falls’ en ‘Rush Hour’. Samen met zijn broer Sean was hij te zien in ‘At close range’ uit 1986. Penn werd in 1992 bij het grote publiek bekend dankzij de rol van Eddie Cabot in ‘Reservoir dogs’ van Quentin Tarantino. Zijn laatste film ‘The Darwin awards’ gaat woensdag op het Sundance Film Festival in première.

“De familie Penn zou het waarderen als de media in deze moeilijke tijd respect heeft voor de privacy”, liet Mara Buxbaum, agent van Sean Penn, in een verklaring weten.

[Novum]