Zoek
Sluit dit zoekvak.

Realityprogramma ‘Temptation Island’ start in april

Tanja Jess presenteert voor het tweede achtereenvolgende jaar het realityprogramma ‘Temptation Island’. Dit jaar zendt Veronica vanaf april alweer het vijfde seizoen van Temptation Island uit. Vorig jaar keken er gemiddeld 411.000 mensen naar het programma met op het hoogtepunt zelfs 725.000 kijkers.

Vanaf een tropische locatie in Thailand presenteert Tanja Jess (onder meer bekend van Goede Tijden Slechte Tijden en Paradise Hotel) Temptation Island: het programma waarin vier ongetrouwde koppels, twee Nederlandse en twee Belgische, de relatietest aangaan. Door deel te nemen aan het programma testen de koppels of hun relatie bestand is tegen de verleidingen van aantrekkelijke vrijgezellen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten