Zoek
Sluit dit zoekvak.

Regio Radio wordt ORN Radio, Regio TV wordt ORN TV

De ORN, de landelijke verkooporganisatie van reclamezendtijd van de Publieke Regionale Omroepen, heeft met ingang van 2006 haar positionering voor haar producten aangepast. Regio Radio is vanaf nu ORN Radio en Regio TV heet nu ORN TV. Met deze herpositionering wil ORN een dominantere en herkenbare rol creëren voor haar eigen merknaam ORN.

ORN is de landelijke verkooporganisatie van reclamezendtijd van de Publieke Regionale Omroepen. In totaal zijn er 13 Publieke Regionale Omroepen in Nederland die gezamenlijk onder de noemer ‘Regio Radio’ en Regio TV’ op de landelijke markt opereerden. In alle communicatie uitingen van ORN zullen deze namen plaats maken voor respectievelijk ORN Radio en ORN TV.

Gérard Ghazarian: “De term ‘Regio’ zorgt regelmatig voor verwarring. Het is een vrij breed begrip dat ook door andere (regionale) zendgemachtigden gebruikt kan worden. Met de nieuwe positionering van ORN Radio en ORN TV kunnen we duidelijker communiceren dat we het over ORN zenders hebben.”  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten