Search
Close this search box.

Talpa vooravond weer vernieuwd

Talpa, de nieuwe tv-zender van John de Mol, komt vanaf 6 februari 2006 met een vernieuwde vooravond met twee nieuwe eigen programma’s. Om 18.00 uur begint de zender van John de Mol iedere werkdag met Entertainment Live!, daarna volgt De 80’s & 90’s Kwis. ‘Entertainment Live’ is een programma waarin Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds verslag doet van feestjes en premières en nieuwtjes brengt over nationale en internationale sterren.

Om 18.30 neemt Jan Joost van Gangelen het over met de 80’s & 90’s Kwis. Daarin spelen zeven deelnemers vijf dagenlang om een geldbedrag. Iedere dag valt een speler af. Volgens Talpa is het typisch een quiz om in de huiskamer mee te spelen.

Tot nu toe is het de tv-zender niet gelukt in de vroege avond veel kijkers aan zich te binden. De zender begon met het programma Thuis om 18.00 uur. Daarin bespraken onder andere Gordon, Angela Groothuizen, Froukje de Both, Victoria Koblenko en Winston Gerschtanovitz het nieuws van de dag. Het programma verdween eind oktober van het scherm. Sindsdien blijft men het proberen met crimi Commissaris Rex, het Amerikaanse dieetprogramma ‘De Grootste Verliezer’ en herhalingen van ‘America’s Funniest Home Videos’. Met twee eigen programma’s wil Talpa nu weer voet aan de grond krijgen op de vroeg avond. [Adformatie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten