538 School Award uitgereikt door Barry Paf

Radio 538 DJ Barry Paf heeft donderdagavond tijdens zijn radioprogramma van 21.00 tot 24.00 uur bekendgemaakt dat de Bogerman School uit Sneek de leukste school van Nederland is. De leerlingen namen de Award in ontvangst tijdens de Radio 538 School Award Show in de Hollywood Music Hall in Rotterdam. De school wint tevens een schoolfeest met diverse artiesten en de 538 DJ’s.

De opdracht
De vier genomineerde scholen zijn afgelopen week door Barry Paf bezocht en beoordeeld op diverse onderdelen. Zo moesten de leerlingen allemaal in het wit gekleed naar school komen en creatief aan de slag met de kleuren van Radio 538 en uitingen van de Luchtmacht.

Radio 538 School Award
Radio 538 DJ Barry Paf riep in januari middelbare scholen van Nederland op deel te nemen aan de Radio 538 School Award. Veel leerlingen gaven gehoor aan deze oproep en meldden hun school aan voor deze Award. Uit alle aanmeldingen waren vier scholen genomineerd voor de Radio 538 School Award. Vorig jaar was het Zwijssen College uit Veghel de winnaar van de Radio 538 School Award. [Radiowereld.NL]