Studentenprogramma ‘Whatever!’ van Veronica Radioschool ook op M-FM

Het studentenprogramma ‘Whatever!’ van de Veronica Radioschool is vanaf maandag (20 februari) ook te horen op de regionale radiozender M-FM in Arnhem en omstreken. Het unieke programma, uitgezonden vanuit een studio op het mediapark in Hilversum, wordt geheel geproduceerd door leerlingen van de ‘Klas van 24’ van de Veronica Radioschool en studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Het radioprogramma wordt dagelijks speciaal voor studenten gemaakt met onderwerpen als: muziek, actualiteiten, comedy, discussies, seks, uitgaan, cultuur, prijsvragen en meer. Thea Bremer, algemeen manager van M-FM: “Nu kunnen we op MFM ook jongeren informeren over het studentenleven.” Een samenwerking met studenten in Arnhem en Nijmegen zal nog worden gezocht.

Platform voor radioliefhebbers
“Een van de doelstellingen van de Veronica Radioschool is een platform te creëren voor radioliefhebbers, –talenten en -enthousiastelingen in heel Nederland. Met Whatever! proberen we te bereiken dat studenten aan de slag kunnen met radio. Het team dat Whatever! maakt, is ontzettend enthousiast over het maken van radio en dat is duidelijk te horen. Vooral nu ze ook te horen zijn in Arnhem”, aldus Maartje Glas, algemeen coördinator Veronica Radioschool.

‘Whatever!’ wordt vanaf 20 februari iedere werkdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur uitgezonden worden op M-FM. Maar ook tussen 09:00-10:00 op Stads FM. Luisteren via internet kan ook via de website van M-FM, Salto en de Veronicaradioschool. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email