Nationale schildersdag op 538

De meeste vrouwen in Nederland zullen er ongetwijfeld wel eens mee te maken hebben gehad. Loop je op straat wordt je opeens nagevloten door een paar bouwvakkers op schilders op een steiger. Aanstaande woensdag (5 april) zullen de rollen voor één keer omgedraaid zijn. Tijdens de ‘Nationale Schildersdag’ kunnen vrouwen op Radio 538 namelijk fluitend de groeten doen aan hun favoriete schilder.

Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen met deze actie, want degene die de leukste fluitgroet heeft, wit een reischeque ter waarde van 400 euro. Ook de betreffende schilder gaat niet met lege handen naar huis, want hij/zij mag met zeven collega’s de hele dag gaan karten.

De winnende fluitgroeten zullen om 12.25 uur en 13.25 uur worden uitgezonden op Radio 538. Informatie over deelname is hier te vinden.

De ‘Nationale Schildersdag’ wordt overigens niet alleen in Nederland georganiseerd, maar ook in België. Hier doet 4FM, het Vlaamse zusje van 538, mee aan de actie. [RS/Radio.NL]