Veronica deejay laat tatoeage zetten

Radio Veronica deejay Erwin Peters heeft deze week de albumtitel ‘Justice For All’ van de rockgroep Metallica op zijn bovenarm laten tatoeëren door tatoeëerder, schilder, schrijver, verzamelaar, wereldreiziger en fotograaf Henk Schiffmacher.

Aan het begin van de ‘Album Top 1000 Allertijden’ is Erwin Peters hiervoor uitgedaagd door nieuwslezer Arend Langenberg. Erwin Peters heeft in de uitzending luisteraars van Radio Veronica opgeroepen om via de website van Radio Veronica hun stem uit te brengen op de beste albumtitel aller tijden. ‘… And Justice For All’ is door stemmen van de Radio Veronica-luisteraars als beste albumtitel aller tijden uit de bus is gekomen.

“Op de uitdaging van Arend Langenberg kon ik echt geen nee zeggen. Voordat ik het wist had ik ja gezegd. ‘… And Justice For All’ is een mooie titel die op mijn lijf geschreven is. Ik kan de ene helft van de hit ‘One’ van het album ‘… And Justice For All’ mee schreeuwen en de andere helft doe ik op mijn luchtgitaar,” aldus Erwin Peters. [Radiowereld.NL]