Den Haag FM 92,0 verloot Lissabon-reis

Bij de lokale omroep Den Haag FM 92.0 is aanstaande maandag (26 juni) een lang weekend naar Lissabon te winnen. Het radiostation staat deze maand in het teken van het WK voetbal. Wie de uitslag van de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal juist voorspelt, maakt daarom kans op de reisje naar Lissabon.

“Er heerst een echte Oranje-sfeer op de radio”, zegt directeur Sedat Bugdaci in een persbericht. “Deskundigen en luisteraars doen actief mee met het voorspellen van de juiste uitslag van de wedstrijden in Duitsland.” Zondag speelt Nederland tegen Portugal. Deze actie werd spontaan geopperd en met medewerking van het Portugees Verkeersbureau uitgevoerd. “Dus wat er ook gebeurd, in Den Haag wint toch iemand van de Portugezen”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten