Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rianne Bekkink van Veronica naar SimoneFM

Rianne Bekkink, één van de studenten die net afgestudeerd is aan de Veronica Radioschool, heeft inmiddels een baan bij de regionale commerciële omroep SimoneFM in Noord-Nederland en presenteert hier dagelijks tussen 11.00 uur en 13.00 uur haar eigen programma “RegelRechtRianne” Daarnaast houd ze zich bezig met productietaken en de muziekplanning.

“Mijn haren staan regelrecht omhoog van alles tips en informatie die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen bij de Veronica Radioschool. Na 5 jaar uitgezonden te hebben uitgezonden bij RadioZwolle, draai ik sindskort “RegelRechtRianne” op SimoneFM”. Ik sta ik helemaal op scherp”, aldus Rianne Bekkink.
Bert Vos, directeur SimoneFM laat weten erg blij te zijn met de komst van Rianne: “We hadden nog een ‘gat’ in onze programmering en bovendien zochten we nog iemand die een deel van de produktie op zich kon nemen. Met Rianne erbij is ons team nu compleet. En ook nog eens een dame! Waar vind je die tegenwoordig: vrouwelijke dj’s!”.  [Radiowereld.NL]